Ultima actualizare:04:39:55 PM GMT

Flux RSS
Locatie: Noutati Noutati din Buftea
Banner

Noutati din Buftea

Vesti bune din Buftea

Nimic nu e mai frumos decat niste copii scăldându-se in apus. Parcul dintre Flori sau Parcul dintre Nori, cum i-am zis eu....

Din cometariile acestei fotografii pe Facebook:

Ionuț Electricianul de Serviciu Datorită domnului primar ai făcut această superbă fotografie,fără dânsul nu exista parcul dintre nori...

Expresul de Buftea e, pe naiba nu exista! parcul pe groapa de gunoi e o idee a UE, care ne-a obligat sa inchidem groapa de gunoi din mijlocul orasului, ne-a dat si bani pentru asta. Va aduceti aminte cum mirosea in oras pe vremea aia? Stoica a facut proiectul parcului cu fonduri europene, Pistol a obtinut fianantarea. Si cam atat cu laudele, ca nu e pamantul lui, nici ideea, nici nu a dat personal la sapa.

Ion Stoica Expresul te contrazic proiectele toate sunt făcute de mine și consiliul local,dar și finanțarea este semnata de mine în noiembrie 2011.Este vorba de 32 milioane de euro și se numește P.I.D.U

Ion Chiosila Dupa cum am citit, un nou anunţ la intrarea în parc, acţiunea va fi finalizată pe 15 noiembrie a.c. Se lucrează la finalizarea plantării unor arbori ornamentali. Parcul arată minunat. Se află pe Str. Vlăsiei/ Agricultori, în continuarea Str. Garoafei, imediat după ieşirea de pe podul de peste calea ferată (Bucureti-Buftea) la stânga (Str. Garoafei). Pentru cei mai puţin familiarizaţi cu ecologizarea gropilor de gunoi, este una din recomandările UE, aplicată cu succes în Buftea. Locuind în zonă, după cum am amintit şi într-o postare anterioară, se lucrează de mai mulţi ani (cca 10 ani). Felicitări pentru consiliile locale, precum şi pentru fostul şi actualul primar pentru această realizare. Sperăm ca firma care va asigura paza să împiedice vandalizarea aparatelor/instalaţiilor de joacă pentru copii, a băncilor, fântânilor arteziene, pomilor etc. Aşteptăm ca primăria să continue asfaltarea tuturor străzilor, precum şi introducerea canalizării în toată Buftea. Să nu rămânem numai cu promisiuni.

Sabina Stoica Felicitari actualului primar pt. Parcul acesta ! Superba poza!

 

Stadiul lucrarilor la noua biserica din Studio.

 

CNADNR asfalteaza DN1A din Buftea pana in Crevedia. Eu nu ma pricep, dar era nevoie? Mai mare nevoie decat amenajarea trotuarelor? Sau e mai ok sa se asfalteze in prag de iarna decat dupa, in conditiile in care se circula ok?

 

Nu stiu daca cineva a avut viziunea asta, sau asa s-a nimerit, dar da bine de tot sloganul asta banal, la intrare in oras, unde totu-i verde si frumos. Dupa ce terminam cu apa si canalul, sa speram ca va fi asa si in interior.

 

Ziar buftean din 2003, scos de filiala PD Buftea, care facea o apriga opozitie primarului PSD Rovinaru, invins categoric in 2004 de C-tin Balalau. Cateva articole din acest ziar, inclusiv un editorial al d-lui Balalau, si un interviu cu Paul Cambera.... aici...   ravasul de buftea.

 

BONUS... VIDEO - O tura cu bicla prin Stirbey, intr-o zi superba de toamna.

Locuri de muncă subvenţionate, pentru tinerii absolvenţi

Obiectivul prezentei scheme îl constituie dezvoltarea aptitudinilor de muncă ale tinerilor absolvenţi  ai    unei instituţii de învăţământ secundar şi terţiar în 2014, aflaţi în tranziţie de la şcoală la viaţa activă, prin învăţarea la locul de muncă şi subvenţionarea locurilor demuncă în vederea creşterii de ocupare in randul tinerilor.

Au demarat lucrarile la noua piața

Luna aceasta au inceput lucrarile  la noua piata din Centru, care a fost mutata provizoriu in spatele Salii de Sport, la Judecatorie.

Intreaga organizatie PPDD Buftea a trecut la UNPR


Cu doar cateva zile inainte de marile alegeri, intreaga organnizatie a PPDD Buftea a trecut la UNPR, partid inexistent pe plan local, ingropand astfel, probabil pentru totdeauna PPDD-ul din oras.

Primarul din Crevedia a trecut la PSD

Cu o luna inainte de alegerile prezidentiale, primarul Florin Teodorescu din Crevedia a trecut la rivalii de o viata, PSD.

Pagina 1 din 207