Ultima actualizare:04:31:06 PM GMT

Flux RSS
Locatie: Noutati Noutati din Buftea
Banner

Noutati din Buftea

Bufteanul Constantin Lupulescu, multiplu campion national la sah

Buftea chiar are cu cine sa se mandreasca! În 2007, 2010, 2011 si 2013, Constantin Lupulescu a cucerit titlul de campion național, în competiția seniorilor. În 2008 și 2009, a terminat campionatul național pe locul 3, insa in 2014 a terminat doar al 5-lea, fiind component al echipei AEM Luxten Timisoara, si avand cel mai bun coeficient ELO din România

Bufteanul a ratat la mustață titlul de campion european individual, la Legnica (Polonia), in 2013. Sportivul de la AEM-Luxten a încheiat competiția pe locul 5, la egalitate de puncte cu campionul european, însă a pierdut la departajare. Totuși, el ar fi avut șanse de a se detașa în fruntea clasamentului în ultima rundă, însă a remizat cu ucraineanul Anton Korobov. Lupulescu mai a participat, în luna noiembrie, la Campionatul European pe echipe, tot în Polonia, unde s-a clasat cu România pe locul 12.

In martie 2014, Constantin Lupulescu (Mare Maestru – Elo-2643) a participat la Campionatl European de Sah Individual de la Erevan, unde a obtinut locul 6, la egalitate de puncte cu al doilea clasat, obținând și calificarea directă la Cupa Mondială din 2015.

Luna aceasta bufteaul, care activeaza si in campionatul Germaniei,  a participat cu echipa masculina a Romaniei la Olimpiada de Sah din Norvegia, care s-a clasat pe locul 20, din 177 tari prezente.

Constantin Lupulescu, campionul naţional la şah: “Am mult ...

Interview with GM Constantin Lupulescu.

Constantin Lupulescu (AEM Timișoara), pe 6 la Campionatul European Individual de șah de la Erevan

 

 

Primaria Buftea nu mai are ce sa asfalteze?

Pimaria Buftea monteaza borduri si toarna asfalt pe Alea Garii, in dreptul accesului in fiecare curte. Acestea erau deja betonate, strada fiind modernizata in iunie 2008, cand fostul primar a decis ca strada pe care locuieste ar trebui sa fie prima modernizata in mandatul sau.

Autobuz al primariei implicat intr-un grav accident de circulatie


In aceasta dimineata, in curba de la Stirbey, spre Calul Balan, s-a produs un grav accident de circulatie.

In sfarșit, Mega Image in Buftea!

Primul magazin Mega Image din Buftea, va fi unul mic, de tip Shop & Go, si se va deschide pe Soseaua Buc.-Targoviste, in Centru in zona "vilelor".

Pagina 1 din 203