Ultima actualizare:02:26:44 PM GMT

Flux RSS
Locatie: Noutati Noutati din Buftea
Banner

Noutati din Buftea

Graţiela Aolăriţi lansează "Secretul fetei frumoase"

Graţiela Aolăriţi, profesor de arta in cadrul Laboratoarelor de Talente din Buftea, isi va lansa prima carte pentru copii, „Secretul fetei frumoase”, cu povești si ilustrații proprii.

Lansarea va avea loc in cadrul Târgului Internaţional GAUDEAMUS Carte de învăţătură (19 – 23 noiembrie, Pavilionul Central Romexpo, București), la standul Editurii ADENIUM, vineri, 21 noiembrie, ora 19.00-20.00,

Cartea buftencei este câștigătoare a Concursului de Debut Adenium Start, ediția a II-a, 2014. Scopul declarat al Concursului de debut Adenium Start este acela de a descoperi și de a promova autori valoroși, încă nedebutaţi în volum.

Dacă nu ajungeti vineri la lansare, puteti găsi cartea pana duminică la târg, la standul acestei edituri, dar o puteți achiziționa și de pe internet, acum fiind pe adenium.ro si  librarie.net la preț foarte accesibil.

 

LABORATOARE de TALENTE și-au deschis uşile, ferestrele... şi braţele

 

Rezultate alegeri prezidentiale Buftea - Turul 2 - 2014

http://www.sibiu.ro/cms/img/2011/iunie/primar_bicicleta2(mare).jpg

Cum au votat buftenii

Liberalii voteaza Victor Ponta

Miroase a blat din nou in turul 2 in Buftea. Intr-un oras liberal, in care primarul liberal cotroleaza toata politica si nu are rival, PSD castiga in primul tur pentru prima oara in Buftea in 14 ani, si o face detasat, fara sa faca niciun pic de campanie.

Strada Studioului se transformaDupa trotuare si pista de biciclete cu stalpi si containere de gunoi in mijloc, dupa garduri uriase in zig-zag, strada Studioului primeste asfalt nou si niste insule pe mijloc, una in dreptul parcului Raja si probabil alte doua la intrarea dinspre soasea si in poarta Media Pro.

SONDAJ... Cu cine votati in Turul II ?

Dupa blatul din Turul 1, Pistol si-a scos oamenii la treaba pe strazi, un cortegiu destul de slabut, fata de vremurile bune din campania locala 2012.

Pagina 1 din 209