Ultima actualizare:04:42:38 AM GMT

Flux RSS
Locatie: Sport Fotbal Lămuriri despre ASCS Buftea
Banner

Lămuriri despre ASCS Buftea

In urma ultimului articol despre fotbalul buftean, in care vă informam că nu vom mai avea fotbal de liga 2 la Buftea, am fost contactat de una din părțile aflate in conflict, ASCS Buftea, pentru a-și expune varianta.

Există intradevăr un conflict in toată putearea cuvântului intre actuala conducere a primăriei și asociația privată, care a gestionat sportul din oraș. Cele ce urmează a vi le relata sunt doar opiniile mele in urma discuției avute cu ei (Dan Mande și Gusti Neagoe), fără a avea cunoștință și de varianta primăriei. Nu sunt opinii impuse de ei sau sugerate, ci doar in baza a ce am văzut scris și semnat. Las la aprecierea voastră obiectivitatea mea.

Cei de la ASCS Buftea mi-au arătat documentele care stau la baza acestui conflict, acestea fiind doar contractul de asociere dintre Primăria Buftea și asociația privată, din 2010, valabil pana in 2013, și o adresă primită de ei de la primărie. Restul conflictului este evident compus din ambiții personale, orgolii și polițe de plătit. Din păcate nu am avut posibilitatea să scanez documentele pentru a le pune aici, dar ele există de ambele părți și putem să le postam oricând.

Controlul Curții de Conturi

In această primăvară Curtea de Conturi a efectuat un control asupra asociației, unde a găsit anumite nereguli in actele contabile. Nu știu exact daca Curtea de Conturi s-a sesizat din oficiu sau a fost  sesizată de cineva. Curtea de Conturi exercită funcţia de control asupra modului de formare, de administrare şi de întrebuinţare a resurselor financiare ale statului şi ale sectorului public.

Adresa primăriei de care vorbeam mai sus are la baza constatările Curții de Conturi, pe care le enumeră, la final soclicitând asociației sa ia măsuri in privința persoanelor ce se fac vinovate de nereguli, in caz contrar urmând a sesiza organele compentente. Nu scria nimic de genul "având in vedere cele constatate de CC, reziliem contractul".

Asociația nu contestă ceea ce a constatat CC, exceptând un punct, care se refera la aportul de 10% pe care asociația era obligată, conform contractului cu primaria, să il aducă, in numerar sau natură, din sponsorizări sau alte surse. Există contracte de sponsorizare cu Angst și Redis, dar CC nu le-a luat in calcul la acel aport obligatoriu. De ce? Nu știu exact dacă mai trebuie ceva pe lângă acele contracte de sponsorizare, contracte cu o anumita valoare banuiesc, care să justifice sponsorizarile, care pot fi și in natura sau servicii, nu numai in bani. Exemplu... spălarea echipamentelor de joc la Angst sau suplimente alimentare de la Redis.

Acesta este punctul cheie, care poate duce la ruperea unilaterala acontractului de către primărie, deoarce asociația nu și-ar fi respectat obligatia contractuală de a aduce aport 10%. Celelalte obligații ale asociației sunt de necontestat, ele fiind destul de clar indeplinite... susținerea sportului buftean, obiectivul locul 10 in liga3, etc.

Contractul e beton pentru că au știut cum să-l facă, mai ales că aveau primăria de partea lor atunci, și e greu de găsit o hibă asociației, care să ducă la ruperea unilaterală, doar constatarea lipsei acelui aport fiind problema. Conducerea asociației susține că va dovedi până la urmă că a adus acest aport din sponsorizari.

Totodată, CC a constatat o lipsă de 129 000 de lei, lucru pe care cei de la ascoiație iar nu il contestă, dar atâta timp cât au inlocuit persoana acuzata, care eventual va răspunde personal in fata legii, și banii se pot inca recupera, ei nu consideră ca fiind acesta un motiv de reziliere unilaterala a contractului de asociere.

 

Oamenii lui Pistol au intrat in sediul clubului

Un fapt nu lipsit de importanță și care poate complica inutil lucrurile, s-a intâmplat luni, la sediul asociației, aflat in incinta stadionului. Conducerea asociației acuză că persoane apropiate actualului primar ar fi pătruns in sediu, de unde ar fi sustras acte contabile importante, printre care și contractele de sponsorizare, dar și date din calculatoare. De cealaltă parte, se zvonește că tocmai cei de la asociație ar fi ridicat acele acte și le-ar fi făcut nevăzute. ACS Buftea se apără: "ce rost ar fi avut să le ascundem acum, după ce Curtea de Conturi le-a văzut și a constatat neregulile, dacă aveam ceva de ascuns am fi făcut-o inainte!"

Asociația a descoperit in caluculatorul propriu, un document redactat pe loc de cei ce au pătruns acolo, care ar trebui sa fie actul constitutiv al unei noi asociații, cu numele " AS FC Buftea", copiind exact modelul actului celor de la ACS Buftea. In acest act constitutiv apar 5 persoane ca membri fondatori ai noii asociații, adică exact persoanele acuzate că au pătruns acolo și care fac acum obiectul unei plângeri efectuate la Poliția Buftea... Chiriac Iordan, Marchidan Marian, Ion Gheorghe, Dragomir C-tin și Tatulică Ion. De remarcat in acest grup domnul Dragomir, care ocupa sau a ocupat și el o funcție la ASCS Buftea și domnul Chiriac, aka Dan Florix, prezent și el in returul campionatului in anturajul echipei de fotbal.

 

Ce vrea George Pistol?

Domnului primar nu-i place fotbalul. N-are nicio treabă cu el, deci nu va ințelege nicidoată despre ce e vorba acolo, și ca un om de afaceri serios, unde nu cunoaște, nu se bagă. Pe lângă asta, dânsul consideră, poate pe bună dreptate, ca un manager care știe despre ce e vorba in buget, că orașul nu-și permite să mai dea clubului cel puțin 12 miliarde pe an.

Insă in 2008, pe vremea lui Bălălău, Pistol susținea acea echipă care a promovat in liga 2 și care a inghițit muuuult mai mulți bani de la buget sau chiar de la dânsul de acasă. Era altfel atunci?

Dacă am ști că e vorba numai de asta, am fi liniștiți și increzători că ar putea lua decizia cea mai bună, dar știm că el și Dan Mande, cel care conduce practic asociația, sunt in conflict de ceva timp. Și nu ar face nimic ca să-l ajute! Deocamdată are de partea lui constatările Curții Constituționale, cu ajutorul cărora speră să rupă contractul.

Probabil s-ar ajunge in instanță și ar dura mult, timp in care asociația nu va mai primi bani de la primărie, dar va primi cealaltă nouă. Mai puțin, cu siguranță...

 

Ce vrea ASCS Buftea?

Dacă excludem suma lipsă de peste 1 miliard, de care va răspunde persona găsită vinovată, ASCS Buftea are urgent nevoie ca situația să se lămurească, pentru că e presată de timp, noul sezon fiind foarte aproape.

In momentul acesta e greu de crezut că urmăresc altceva decât obținerea unei sume corecte cu care să reziste in liga2, alături de sponsorizări. Cu o nouă conducere la primărie și curtea de conturi pe urmele lor, nu cred ca se riscă să cheltuie aiurea banul public.

Ei sunțin că au o ofertă de la o primărie din Ilfov, de a muta echipa acolo, situație care ar putea să convină primăriei. Pentru a se asocia cu o altă primărie, ASCS Buftea va trebui să renunțe de bună voie la contractul cu Buftea, astfel primăria noastră fiind mulțumită. Asta dacă nu cumva echipa de fotbal va face performanță sub noua asociere cu localitatea ilfoveană, situație care s-ar intoarce impotriva lui Pistol.

 

Epilog

In momentul de față, conform contractului de asociere, Primăria Buftea trebuia deja să vireze o tranșă de bani asociației, cu care aceasta să plătească salariile restante și primele jucătorilor ,dar și ceva datorii la stat. In total jucătorii au de luat de la asociație in jur de 100 000 de lei, primele de promovare fiind destul de mari.

Jucătorii s-au strâns și au mers la primar pentru a cere lămuriri, iar George Pistol le-a dat o hărtie in care erau enumerate constatările Curții de Conturi, cu alte cuvinte indicând vinovatul din pricina căruia nu și-au luat ei banii... asociația.

De neignorat sunt și celelalte secții ale clubului! Sunt sportivi care vor participa curând al campionatul national (tenis) sau chiar la cel european (sambo) și care nu pot concura decât legitimați la ASCS Buftea. Altfel nu le permite regulamentul!

Contractul e incă in derulare, până in 2013, și conform lui primăria trebuie să finanțeze in continuare asociația, dar cel mai probabil soarta e pecetluită! Rămâne regretul jucătorilor că au tras tare și au promovat fără să le dea nimeni vreo șansă, iar acum visul de a juca intr-o ligă superioară s-a spulberat. Nu mai vorbim de buzunarele goale...

Rămân la părerea că se putea ajunge la o ințelegere, după negocieri civilizate, la un compromis, care să nu pună piedică sportului buftean, care abia luase viteză! E greu de ințeles cum se poate renunța așa ușor la o activitate/afacere promițătoare și in care ai băgat deja o grămadă de bani! Nu-mi aduc aminte un alt caz in Romania când o echipă care a promovat se desființează! Cred că e unic in analele fotbalului!

Ne vom intoarce in timp și vom juca de la toamnă pe maidane la Ciorogârla sau Periș, cu echipa de old boys a orașului Buftea.

Comentarii  

 
0 #1 nume 12-07-2012 22:00
12 miliarde pe an e enorm pentru o echipa submediocra.
Citat
 
 
0 #2 Valy 12-07-2012 22:03
Domnule Primar,
Daca stau sa calculez cheltuiala pe care ati decis sa o faceti prin angajarea unui numar de consilieri stradali aproape egal cu cel al unei echipe de fotbal, imi pun intrebarea: care este castigul nostru, al oamenilor carora le administrati taxele si impozitele?
Sa fii castigat buftenii ceva ca umbla "Termopan din Flamanzeni" pe strada cu o agenda la subrat si face pe seful, pitind intr-o dupa-amiza torida, deloc inspirat, paharul de cafea in gardul viu de la Stirbey?

Ca un alt consilier stradal al d-voastra, in urma cu cativa ani, iesea beat crita din curtea amicului sau din Atarnati si-n mijlocul strazii, de fata cu o ceata de copii, isi rupea pantalonii, ca mai apoi sa-si lase chilotii in vine spre amuzamentul colegilor de pahar care il condusese pana la poarta? Ce ii recomanda pe acesti oameni ca sa-i angajati sefi si sa-i platiti, din banii nostri, regeste? Sa-i recomande oare faptul ca va lipeau afisele in campanie si trageau de fiecare trecator pe strada sa va voteze in ziua alegerilor?

In fine! Daca asta este castigul nostru, domnule primar, dati-mi voie sa-mi exprim profunda dezamagirea fata de decizia pe care ati luat-o fata de echipa de fotbal si de tinerii sportivi bufteni si sa-mi pun mari semne de intrebare cu privire la finalizarea cu succes a acestui mandat de primar!
Citat
 
 
0 #3 Tataie 12-07-2012 22:46
Nu ar fi mai frumos daca s-ar putea sa se supuna la vot si fiecare cetatean sa vina sa voteze daca primaria sa sustina echipa sau nu?
Si totusi ce naiba sa faca bufteanu in satul acesta decat sa mai mearga si el la un meci! Data trecuta cand au fost in liga 2 venea destul de multa lume la stadion!
Stati linistiti nici priamrul acesta nu o sa fie mai breaz ca ceilalti mie greu sa cred ca tot ce isi dorea sa faca poate face in 4 ani .. macar jumatate din ce a promis sa faca!
Citat
 
 
0 #4 aditza 12-07-2012 23:27
Pistol a inceput bine,VALI CHELU administrator la liceul ENERGETIC,consilier stradal angajat de cine?o sa aflati cit de curind cit ne va costa prostia din 10 iunie.Cind stoica lua ciini il injura 300 de nebuni acum nici un comentariu,de ce oare?Nu ne spune nimeni de ce sau schimbat nr de la masinile primariei...ni sa promis transparenta?Stiti ca s-au reziliat toate contractele in vigoare ale primariei cu diverse societati ca ia amenintat pe patroni si se fac altele cu prietenii lui PISTOL si GASCA la preturi duble sau triple??
Citat
 
 
0 #5 richard gioarsa 13-07-2012 04:44
.
Citat
 
 
0 #6 richard gioarsa 13-07-2012 05:51
Bogdan, aseara a avut loc o sedinta extraordinara a CL. Inutil sa repet ca toate sedintele sunt publice, participa orice locuitor al orasului, fara nici o restrictie. S-au discutat mai multe probleme, trec peste ele si ma refer la ceea ce are legatura cu articolul acesta. Curtea de Conturi a verificat intreaga activitate economico-financiala a Primariei, implicit si ASCS Buftea, constatand o serie de nereguli, specificate in procesul-verbal incheiat si discutat punct cu punct in cadrul sedintei.Curtea a constatat ca fiind pagubos pentru actionarul prim ( CL Buftea ) contractul de asociere, asociatul secundar (ASCS Buftea ) neindeplinindu-si obligatiile din contract, neasigurand transparenta privind aportul stipulat de minim 10 % din fondurile alocate de catre CL, acesta fiind calculat in procente de 0,43 %. Deasemeni, sponsorizarile acordate de cei doi sponsori, Angst si Redis, NU au fost inregistrate in contabilitate, nu au existat documente pentru inregistrarea lor, nu s-a tinut o evidenta distincta pe sectia de fotbal - si nici pe celelalte sectii - asa cum cere legea si cum aveau obligatia cei ce conduceau destinele ASCS. In adresa trimisa de catre ASCS primariei pe 02.07.2012, se cere pe un ton usor imperativ alimentarea contului cu fonduri pentru plata salariilor jucatorilor si antrenorilor, pe ultimele doua luni. Lasand la o parte atitudinea ASCS de a nu dialoga ( stiau de sedinta de ieri si ar fi putut participa ), CL si-a indeplinit in totalitate obligatiile ce-i reveneau in contractul de asociere, virand in totalitate si pana la ultimul banut sumele angajate pentru anul competitional 2011-2012. Pai daca cei 129.000 roni nu ar fi luat alte cai, salariile, primele de obiectiv, toate celelalte cheltuieli ar fi fost achitate la zi, DOAR din aportul CL.
Intamplator ( sau nu chiar...) , persoanele enumerate de tine ca fiind cele care au sustras documente si au intrat in sediul clubului, stiu ca au mers acolo pentru a vorbi cu domnul Dragomir continuarea activitatii celorlalte sectii, unde activeaza 234 de copii, care nu au nici o vina de cele intamplate la sectia de fotbal. Documentele nu puteau fi furate, ele se gasesc la Primarie, eventual la club puteau fi copii, inregistrarea in contabilitate se face pe baza actelor originale, nu pe copii sau vorbe...Despre date sustrase electronic, din calculator, vorbim degeaba, calculatorul a fost ridicat de mult de la club, locul acestuia fiind plin de praf...Ma mir ca oamenii care au fost la club au intrat fraudulos, domnul Chiriac Iordan fiind trezorier, cu semnatura in banca, cu chei de la intrarea in club si de la biroul de lucru al ASCS...Daca in 2008 domnul Balalau a sustinut echipa cu multi bani, daca domnul Pistol a facut acelasi lucru ( mai ales ca spui din banii personali...) nu inseamna ca acest lucru mai este posibil si astazi, avand in vedere neregulile constatate. O coabitare fara armonia transparentei, este imposibila, nu intre Cl si ASCS, intre oricine. Pai cum Bogdan, iti comand 100 de shaorma, nu le platesc, iti intorc spatele, iti mai comand o suta si cand imi ceri banii, te reclam la protectia consumatorului ca nu ai respect pentru clienti si nu-ti faci datoria. Suna corect ?
Pentru ca lucrurile sa intre pe fagasul normal, pentru ca nimeni sa nu se simta frustrat, CL a hotarat in unanimitate efectuarea unui audit la sectia de fotbal incepand din momentul semnarii contractului de asociere dintre parti. Cu aporturi de capital, cu verificarea fiecarei cheltuieli efectuate, cu originalitatea actelor justificative ( facturi si emitentii acestora ), cu tot tacamul. Cred ca e normal ca cine-i vinovat sa plateasca, CL sau ASCS, fara nici o discriminare, fara stari conflictuale alimentate de "binevoitorii" raspandaci. Sa ma intreb cum nici in 2010, nici in 2011, nici in 2012, cei ce trebuiau sa sesizeze neregulile la ASCS nu le-au sesizat ? Oare sunt carcotas daca ma mir cum cei delegati de CL ca fiind supervizori la echipa s-au multumit sa caste ochii din tribuna, impaunati fiind de titulatura de consilier local ? Asta era treaba lor ? Hai sa-i atarnam primarului un pietroi de gat, sa-i punem anatema desfiintarii echipei datorita unor orgolii si conflicte personale, cine stie, se vor rascula aia 200 de suporteri permanenti si repetam alegerile locale. Nu ? Mai bine sa reflectam adanc, sa ne gandim ca in secolul XXI inca mai mergem la toaleta in fundul curtii, ca inca ne mai spalam in lighean, ca e noroiul pana-n glesne daca ploua...Dupa aia mai vedem cu miliardele pentru fotbal. Palaria era mare pentru Liga a doua oricum.
Citat
 
 
0 #7 Ben 13-07-2012 09:38
Citez pe Tataie:
Nu ar fi mai frumos daca s-ar putea sa se supuna la vot si fiecare cetatean sa vina sa voteze daca primaria sa sustina echipa sau nu?
Si totusi ce naiba sa faca bufteanu in satul acesta decat sa mai mearga si el la un meci! Data trecuta cand au fost in liga 2 venea destul de multa lume la stadion!
Stati linistiti nici priamrul acesta nu o sa fie mai breaz ca ceilalti mie greu sa cred ca tot ce isi dorea sa faca poate face in 4 ani .. macar jumatate din ce a promis sa faca!

pai in Buftea castiga cine da(la vot) si cum ASCS nu are bani castiga Pistol ca are........Imi starneste lehamite ce se petrece la primaria Buftea.
Citat
 
 
0 #8 Bogdan Tob 13-07-2012 09:49
Citez pe richard gioarsa:
Bogdan, aseara a avut loc o sedinta extraordinara a CL. Inutil sa repet ca toate sedintele sunt publice, participa orice locuitor al orasului, fara nici o restrictie.


Mă dezamăgiți, d-le Richard! Ne spuneți asta in cel mai pur stil stoicalian, departe rău de mult promisa transparență a noii conduceri. Exact cum ziceam intr-un articol mai vechi... primăria Stoica folosea stilul "vreți transparență, veniți să o căutați!".

Așa și dvs... ședințele sunt publice, dar nu știe nimeni de ele, sunt petreceri private in continuare. Poate mă inșeală memoria, am mai imbătrânit chiar și eu, dar parcă ne asigurați că după ce veți intra in consiliu ne veți ține la curent cu ședințelea astea.
Citat
 
 
0 #9 Ben 13-07-2012 09:59
Citez pe richard gioarsa:
Bogdan, aseara a avut loc o sedinta extraordinara a CL. Inutil sa repet ca toate sedintele sunt publice, participa orice locuitor al orasului, fara nici o restrictie. S-au discutat mai multe probleme, trec peste ele si ma refer la ceea ce are legatura cu articolul acesta. Curtea de Conturi a verificat intreaga activitate economico-financiala a Primariei, implicit si ASCS Buftea, constatand o serie de nereguli, specificate in procesul-verbal incheiat si discutat punct cu punct in cadrul sedintei.Curtea a constatat ca fiind pagubos pentru actionarul prim ( CL Buftea ) contractul de asociere, asociatul secundar (ASCS Buftea ) neindeplinindu-si obligatiile din contract, neasigurand transparenta privind aportul stipulat de minim 10 % din fondurile alocate de catre CL, acesta fiind calculat in procente de 0,43 %. Deasemeni, sponsorizarile acordate de cei doi sponsori, Angst si Redis, NU au fost inregistrate in contabilitate, nu au existat documente pentru inregistrarea lor, nu s-a tinut o evidenta distincta pe sectia de fotbal - si nici pe celelalte sectii - asa cum cere legea si cum aveau obligatia cei ce conduceau destinele ASCS. In adresa trimisa de catre ASCS primariei pe 02.07.2012, se cere pe un ton usor imperativ alimentarea contului cu fonduri pentru plata salariilor jucatorilor si antrenorilor, pe ultimele doua luni. Lasand la o parte atitudinea ASCS de a nu dialoga ( stiau de sedinta de ieri si ar fi putut participa ), CL si-a indeplinit in totalitate obligatiile ce-i reveneau in contractul de asociere, virand in totalitate si pana la ultimul banut sumele angajate pentru anul competitional 2011-2012. Pai daca cei 129.000 roni nu ar fi luat alte cai, salariile, primele de obiectiv, toate celelalte cheltuieli ar fi fost achitate la zi, DOAR din aportul CL.
Intamplator ( sau nu chiar...) , persoanele enumerate de tine ca fiind cele care au sustras documente si au intrat in sediul clubului, stiu ca au mers acolo pentru a vorbi cu domnul Dragomir continuarea activitatii celorlalte sectii, unde activeaza 234 de copii, care nu au nici o vina de cele intamplate la sectia de fotbal. Documentele nu puteau fi furate, ele se gasesc la Primarie, eventual la club puteau fi copii, inregistrarea in contabilitate se face pe baza actelor originale, nu pe copii sau vorbe...Despre date sustrase electronic, din calculator, vorbim degeaba, calculatorul a fost ridicat de mult de la club, locul acestuia fiind plin de praf...Ma mir ca oamenii care au fost la club au intrat fraudulos, domnul Chiriac Iordan fiind trezorier, cu semnatura in banca, cu chei de la intrarea in club si de la biroul de lucru al ASCS...Daca in 2008 domnul Balalau a sustinut echipa cu multi bani, daca domnul Pistol a facut acelasi lucru ( mai ales ca spui din banii personali...) nu inseamna ca acest lucru mai este posibil si astazi, avand in vedere neregulile constatate. O coabitare fara armonia transparentei, este imposibila, nu intre Cl si ASCS, intre oricine. Pai cum Bogdan, iti comand 100 de shaorma, nu le platesc, iti intorc spatele, iti mai comand o suta si cand imi ceri banii, te reclam la protectia consumatorului ca nu ai respect pentru clienti si nu-ti faci datoria. Suna corect ?
Pentru ca lucrurile sa intre pe fagasul normal, pentru ca nimeni sa nu se simta frustrat, CL a hotarat in unanimitate efectuarea unui audit la sectia de fotbal incepand din momentul semnarii contractului de asociere dintre parti. Cu aporturi de capital, cu verificarea fiecarei cheltuieli efectuate, cu originalitatea actelor justificative ( facturi si emitentii acestora ), cu tot tacamul. Cred ca e normal ca cine-i vinovat sa plateasca, CL sau ASCS, fara nici o discriminare, fara stari conflictuale alimentate de "binevoitorii" raspandaci. Sa ma intreb cum nici in 2010, nici in 2011, nici in 2012, cei ce trebuiau sa sesizeze neregulile la ASCS nu le-au sesizat ? Oare sunt carcotas daca ma mir cum cei delegati de CL ca fiind supervizori la echipa s-au multumit sa caste ochii din tribuna, impaunati fiind de titulatura de consilier local ? Asta era treaba lor ? Hai sa-i atarnam primarului un pietroi de gat, sa-i punem anatema desfiintarii echipei datorita unor orgolii si conflicte personale, cine stie, se vor rascula aia 200 de suporteri permanenti si repetam alegerile locale. Nu ? Mai bine sa reflectam adanc, sa ne gandim ca in secolul XXI inca mai mergem la toaleta in fundul curtii, ca inca ne mai spalam in lighean, ca e noroiul pana-n glesne daca ploua...Dupa aia mai vedem cu miliardele pentru fotbal. Palaria era mare pentru Liga a doua oricum.

Daca palaria e prea mare pentru Buftea,eu propun sa jucam nici in judeteana doar intre cartiere.Pai Chiajna are ehipa in Liga I.si Buftea e palarie prea mare pentru liga a IIa.Oricum asta cu palaria e vorba consilierului judetean(FIFI)Mai bine sa de-a dovada de intelepcine(daca are)si sa se inteleaga( sa cumpere sau cumva)cu ASCS.Nu inteleg de ce loveste in noi(cei ce iubim fotbalul)pentru un om care a facut nereguli acolo.Omu o sa raspunda pentru ce a facut.Cand prim procurorul Nelu Carpen a incalcat legile tarii luand spaga,Consiliul Superior al Magistraturii a desfintat parchetul de pe langa judecatoria Buftea?Din cate stiu dvs sunteti PSD-ist,sau va-ti transformat in aparatorul PDNL-istilor?
Citat
 
 
0 #10 Bogdan Tob 13-07-2012 10:03
Imi vorbiți de parcă eu sunt avocatul lui Mande. Chiar așa reiese din articolul ăsta? Doar pentru că am oferit explicațiile venite dinspre singura partea care m-a contactat , inseamnă că le dau dreptate?

Mi-am tot spus părerea despre fotbalul buftean și relația sa cu primăria, incă de la vânzarea locului in liga2 pe motiv că nu sunt bani, dar s-a hotărât continuarea finanțării unei echipe private, cam cu aceeași bani. Cum a votat partidul dvs in consiliu cand a fost ridicată problema asta?

Nu are rost să mai detaliez, cine m-a urmărit știe părerea mea și anume... fotbalul intr-un oraș ca Buftea trebuie să existe atâta timp cât există performanțe (si ele sunt) iar banul public se cheltuie responsabil, transparent și sub supraveghere (dar asta nu s-a intâmplat). Eu doar regret că s-a ajuns aici și susțin că se putea ajunge lejer la o ințelegere.

Avem exemplu două comune ilfovene care au făcut mult mai multe in fotbal... Brănești și Chiajna, precum și orașul Otopeni sau Urziceni. Deci se putea, dacă ambele părți făceau ce trebuie. Ambele, adică trei... fosta conducere, actuala și asociația.
Citat
 
 
0 #11 Ben 13-07-2012 10:17
Citez pe Bogdan Tobă:
Imi vorbiți de parcă eu sunt avocatul lui Mande. Chiar așa reiese din articolul ăsta? Doar pentru că am oferit explicațiile venite dinspre singura partea care m-a contactat , inseamnă că le dau dreptate?

Mi-am tot spus părerea despre fotbalul buftean și relația sa cu primăria, incă de la vânzarea locului in liga2 pe motiv că nu sunt bani, dar s-a hotărât continuarea finanțării unei echipe private, cam cu aceeași bani. Cum a votat partidul dvs in consiliu cand a fost ridicată problema asta?

Nu are rost să mai detaliez, cine m-a urmărit știe părerea mea și anume... fotbalul intr-un oraș ca Buftea trebuie să existe atâta timp cât există performanțe (si ele sunt) iar banul public se cheltuie responsabil, transparent și sub supraveghere (dar asta nu s-a intâmplat). Eu doar regret că s-a ajuns aici și susțin că se putea ajunge lejer la o ințelegere.

Avem exemplu două comune ilfovene care au făcut mult mai multe in fotbal... Brănești și Chiajna, precum și orașul Otopeni sau Urziceni. Deci se putea, dacă ambele părți făceau ce trebuie. Ambele, adică trei... fosta conducere, actuala și asociația.

Bogdan oameni asa au primit ordin sa aduca injectii aici si sa acuze.E CLARRRRRRRRR.OMU NU VREA SA BAGE BANI ACOLO CA E MANDE DANIEL CEL PE CARE L_A PACALIT SI ACUM E IN CONFLICT DESCHIS PENTRU CA OMU NU L_A SUSTINUT IN CAMPANIE BA CHIAR I-A STAT IN CALE.ORGOLIU DE PRIMAR.Din care suferim noi Iubitorii fotbalului.
Citat
 
 
0 #12 Bogdan Tob 13-07-2012 10:38
Ben, eu chiar nu-l acuz pe Pistol. Principala vină pentru situația asta o are vechea conducere a primăriei! Inclusiv consiliul local și PSD Buftea. Pistol poate avea 100% dreptate, dar nu vrea să ne arate asta.
Citat
 
 
0 #13 ANDI IVAN 13-07-2012 10:43
Bogdane daca aportul lor de 0,43% este egal cu 10% (cat trebuia sa fie) inseamna ca ai dreptate si noi toti suntem prosti.
Ce lamuriri ai adus tu in articolul tau? Iti zic eu, numai minciuni, ai scris doar ce ti-a placut tie!
Hai mai intai sa vedem unde sunt banii din sezonul trecut, lipsesc mult mai multi decat 129000!
ASTA E UN SITE IMPARTIAL?!
Sigur NU.
Citat
 
 
0 #14 richard gioarsa 13-07-2012 12:37
Bogdan, promit sa anunt orice sedinta de CL cu 48 de ore inainte, sper ca astfel sa ma tin de promisiunea facuta pe acest site. Despre transparenta, in ceea ce ma priveste, doar v-am plictisit cu postarea mea lunga de mai sus. Am dorit sa fiu sincer si cat mai complet, nu am acuzat in vreun fel ca ai fi avocatul cuiva, nici nu am pronuntat prea multe nume, am vorbit despre problema la un mod care s-a vrut general. Oricum, ceea ce s-a votat si aprobat in mandatul trecut nu ma caracterizeaza, nu am fost nici atunci si nici acum de acord cu multe acorduri date prin vot de colegii mei. Sunt sigur ca si eu voi gresi, nu sunt vreun mare destept si nici buricul pamantului, dar tot asa sper ca nu o voi face directrionat, ci cu cugetul liber, dezinterersat. Ar fi o.k. daca ai sapa un pic la Branesti, Chiajna, Otopeni si Urziceni. Stiu ca nu e treaba ta, stiu ca nu am nici un drept sa-ti cer asta, in schimb s-ar afla mai lesne cooperarea dintre CL al localitatilor respective si asociatul privat. Eu le stiu dar ar parea ca trag spuza pe turta cuiva si nu doresc asta. In fond, daca fiecare din parti isi facea treaba pentru care semnase asocierea, totul ar fi fost mai mult decat foarte bine. Asa, unul cu malaiul si altul cu facaletul, nu merge. A mers pe vremea domnului Stoica, cand si colegii mei ar fi votat vopsirea copacilor in culoarea mov cu picatele albe, doar sa nu-l schimbe pe domnul Marinescu si sa pierdem postul de viceprimar.Acum stam in ultima banca, votam fiecare cum ne dicteaza constiinta, dezinhibati, liberi. Eu mi-as fi dorit sa facem si atunci la fel, sa discernem, nu doar sa ne ferim mainile ridicate de avioanele care survoleaza cerul Patriei.
Citat
 
 
0 #15 pacalici 13-07-2012 13:13
Bagabonteala la asociatia asta, Bogdane. E curios cum nu raspund astia care sint acuzati ca au furat din material. Tac ca pestii si vor in continuare bani. Tu le-ai mai da ?
Citat
 
 
0 #16 antonescu 13-07-2012 16:05
Salutare tuturor, dupa un concediu prelungit am revenit in online-ul buftean. Din ce inteleg eu Primaria da 15 miliarde, asociatia vine cu un procent infim, iar cei din urma cheltuiesc banii dupa bunul plac fara ca primaria sa aiba vrein cuvant de spus. Asta da afacere. Nu sunt de acord cu desfiintarea echipei de fotbal, insa in acelasi timp, nu sunt de acord ca sume de bani importante sa fie directionate catre ceva ce nu produce nici macar imagine. In iarna patronii de la Prahova Tomsani au dorit o fuziune cu CS Buftea, urmand ca acestia sa suporte toate cheltuielile aferente cu echipa, iar CLB sa suporte doar utilitatile, din ce motive nu s-a dorit acesta fuziune nu stiu, insa acest lucru il stiu de la un fost Consilier Local. Acum imi dau seama, cel mai probabil cei de la Tomsani, nu preluau fara un audit intern, iar cum gaura este de 1,3 miliarde, este lesne de inteles motivul refuzului.Ipotetic vorbind, cine poate garanta din acesta asociatie ca daca maine CLB Buftea aproba 15 miliarde, nu se fac pierduti inca vreo 2 miliarde, ca de este criza. Eu cred, ca daca se doreste echipa de fotbal, acesta va trebui ajutata de primarie prin plata utilitatilor, iar restul cheltuielilor ce tin de partea de salarizare si cea a cheltuielilor materiale sa fie facute din mediu privat.
Citat
 
 
0 #18 Tataie 13-07-2012 18:12
E diferenta mare intre Buftea si Timisoara, dar daca se doreste ca echipa sa ramana, se poate face ceva bun si aici!
Citat
 
 
0 #19 Ben 14-07-2012 02:43
sa de-a Dumnezeu sa avem echipa in div B si sa ne bucuram de munca baietilor.
Citat
 
 
0 #20 iancuf31 14-07-2012 17:05
mande si sorin bolnavu la pucarie ca acolo le este locult oata chestia asta ca nu se vrea echipa ca nu se vrea sustinerea echipei este un zvon care ascunde un mic adevar
bogdane tu ai prelua o afacere care ti se pare dubioasa??
de acolo s au insusit niste bani chiar nu da nimeni explicatii?
Citat
 
 
0 #21 iancuf31 14-07-2012 17:06
scuze pentru scriere tastatura
Citat
 
 
0 #22 aditza 15-07-2012 07:38
SA EFECTUAT AUDITUL DE CURTEA DE CONTURI LA CEREREA LUI STOICA S-AU VERIFICAT DIN ANUL 2005 SI CE VA SPUNE GIOARSA ESTE RAPORTUL CURTII DE CONTURI. ESTE ADEVARAT CA NU AU PUTUT JUSTIFICA 120000 DAR EXISTA DOCUMENTE DIN PARTEA C.LOCAL SI PRIMARIE CU TERMENE SA DOVEDEASCA DACA BANII SAU FURAT SAU AU FACTURI.DACA SA FURAT ACESTI BANI SA RASPUNDA DAR SINGURUL ACUZAT ESTE BOLNAVU SORIN DE CE NU ESTE DATA AFARA NUTICA TANASE CARE A FURAT 7 MILIARDE SI O TINE PISTOL CARE A PROMIS CA O DA AFARA DIN PRIMA ZII?????PENTRU CA EL A TINUTO 2 ANI DE NU A PUTUT SA O DEA STOICA AFARA SI LA RECLAMAT PESTE TOT.ECHIPA TREBUIE TINUTA MAI ALES CA SUNT BANII. STOICA A LASAT 93 MILIARDE IN CONTURILE PRIMARIE SI FARA DATORII [VERIFICATI LA TREZORERIE] SI AVEA 2 VARIANTEPENTRU ECHIPA,IAR PE CEI DE LA TOMSANI TOT EL IA ADUS [INTREABAL RICHARD PE COSTEA] SI VROIA SA TINA DOAR STADIONUL CU CHELTUIELI MINIME DAR EHIPA IN B SI SUB NUMELE BUFTEA AVEM BANI SI PUTEM TINE ECHIPA DACA SE VREA DAR BIRFA SPUNE CA NU VREA SA TINA EHIPA PENTRU CA BANII SE DUC PE SALARII MAI BINE CONSTRUIESTE CEVA SA POATA PLATII DATORIILE LA STAT
Citat
 
 
0 #23 iancuf31 15-07-2012 10:08
Citez pe aditza:
SA EFECTUAT AUDITUL DE CURTEA DE CONTURI LA CEREREA LUI STOICA S-AU VERIFICAT DIN ANUL 2005 SI CE VA SPUNE GIOARSA ESTE RAPORTUL CURTII DE CONTURI. ESTE ADEVARAT CA NU AU PUTUT JUSTIFICA 120000 DAR EXISTA DOCUMENTE DIN PARTEA C.LOCAL SI PRIMARIE CU TERMENE SA DOVEDEASCA DACA BANII SAU FURAT SAU AU FACTURI.DACA SA FURAT ACESTI BANI SA RASPUNDA DAR SINGURUL ACUZAT ESTE BOLNAVU SORIN DE CE NU ESTE DATA AFARA NUTICA TANASE CARE A FURAT 7 MILIARDE SI O TINE PISTOL CARE A PROMIS CA O DA AFARA DIN PRIMA ZII?????PENTRU CA EL A TINUTO 2 ANI DE NU A PUTUT SA O DEA STOICA AFARA SI LA RECLAMAT PESTE TOT.ECHIPA TREBUIE TINUTA MAI ALES CA SUNT BANII. STOICA A LASAT 93 MILIARDE IN CONTURILE PRIMARIE SI FARA DATORII [VERIFICATI LA TREZORERIE] SI AVEA 2 VARIANTEPENTRU ECHIPA,IAR PE CEI DE LA TOMSANI TOT EL IA ADUS [INTREABAL RICHARD PE COSTEA] SI VROIA SA TINA DOAR STADIONUL CU CHELTUIELI MINIME DAR EHIPA IN B SI SUB NUMELE BUFTEA AVEM BANI SI PUTEM TINE ECHIPA DACA SE VREA DAR BIRFA SPUNE CA NU VREA SA TINA EHIPA PENTRU CA BANII SE DUC PE SALARII MAI BINE CONSTRUIESTE CEVA SA POATA PLATII DATORIILE LA STAT

acum imi dau seama ce am pierdut ,am votat prost,de accea propun ca pe ioana si emilia sa le punem sa il controleze pe domnul primar la .........
Citat
 
 
0 #24 iancuf31 15-07-2012 10:13
cea mai eficienta echipa care a condus buftea si care a luat cele mai bune decizii a fost duta ,ioana emilia imi pare rau ca nu mai sunteti si cred ca tot orasul va plange.....
Citat
 
 
0 #25 richard gioarsa 15-07-2012 10:35
iancuf31, desi sunt 40 de grade C, ma ia cu frig...Vorba lui Margineanu in "Jana moarta", plangeau si caii de la dric...
Citat
 
 
0 #26 Buftea 15-07-2012 14:29
dar de baietii care au muncit un an intreg sa promoveze , ce ziceti , domnule gioarsa ? si pentru ei e palaria prea mare ?
Citat
 
 
0 #27 richard gioarsa 15-07-2012 15:14
Bravo lor ! De altfel ei au cel mai mult de pierdut. Nu si-au luat salariile de doua luni, nu au primit bonusul pentru promovare, au ramas destui dintre ei fara angajament. Au muncit bine intr-o intreprindere care, din nefericire si datorita unor cauze interne, a dat faliment. Din pacate, asta-i viata. Nedreapta si cinica. De asta spun si repet mereu, sa plateasca cine e de vina, cu varf si indesat.
Citat
 
 
0 #28 vali raz 15-07-2012 18:08
Deci echipa Dinamo Bucuresti a facut transferuri de 50.000 euro si noi Buftea vrem miliarde sa jucam in liga 2, hai sa ne vedem de treaba, sa rezolvam intai gravele probleme ale orasului si dupa aceea jucam si fotbal!
Citat
 
 
0 #29 Buftea Altfel 15-07-2012 18:20
Domnule Toba, banuiesc ca nu urmariti site-ul meu, de aceea va scriu aici, pentru prima data. Rugamintea mea catre dumneavoastra este sa nu mai lasati loc de interpretari in articolele pe care le postati si mai ales sa le argumentati "un pic beton". Multumesc.
Citat
 
 
0 #30 Bogdan Tob 15-07-2012 19:28
Bănuiesc că n-ai găsit altă metodă mai penibilă de a-ți face reclamă!

Dacă dorești să postezi pe site-ul acesta o vei face fără referire la râsul ăla de-l numești tu site. Să ințelegeți toți vânduții ordinari că puteți mânca rahat despre mine doar la voi acasă, nu la mine! .
Citat
 
 
0 #31 Bogdan Tob 15-07-2012 19:38
Citez pe iancuf31:
bogdane tu ai prelua o afacere care ti se pare dubioasa??


Evident că nu, dar chiar așa de greu e să ințelegeți că nu-l acuz pe Pistol de nimic? Unde am zis eu că tre să continue colaborarea asta, cu banii ăștia? Unde am susținut eu că asociația ar fi adus aportul acela de 10%? Sau că nu ar fi dispărut banii ăia pentru care trebie să dea socoteală?

Am oferit varianta lor, nu a mea! E chiar așa de greu să citiți și să interpretați corect?
Citat
 
 
0 #32 Ben 16-07-2012 23:32
Am un filing si acesta imi spune ca Buftea va avea echipa in B.Mai vorbim.
Citat
 
 
0 #33 Ben 17-07-2012 09:08
100%fotbalul buftean nu moare.ve-ti vedea in urmatoarele zile.
Citat
 
 
0 #34 pacalici 17-07-2012 09:17
O aduce banii furati inapoi alde Bolnavu. Eu cred ca la o verificare a celor in drept o sa mearga mai multi la bulau. Sa vedem ce e cu facturile de la europa umflate la pret. cred ca gaura e mult mai mare, o sa vedem.
Citat
 
 
0 #36 Caz 17-07-2012 13:40
Citez pe Ben:
Am un filing si acesta imi spune ca Buftea va avea echipa in B.Mai vorbim.


Nu stiu daca Buftea va avea echipa in B, sau jucatorii echipei de la Buftea vor juca in B/ liga II , dar pentru alta echipa (probabil o fuziune) . Cred in varianta a 2-a :) In orice caz, le doresc numai bine si cand timpul imi va permite, ma voi duce sa ii vad indiferent unde vor juca si in ce liga. Nu sunt mare microbist, dar apreciez cand se munceste ! Ii apreciam la fel de mult daca nu promovau, dar dadeau ce puteau, fara sa se lase calcati in picioare.
Citat
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează